Du gjør avtaler. Vi garanterer!

Vi er den ledende eksperten på garantier til næringslivet i Norden.

Garantiene våre gir like god beskyttelse som vanlige bankgarantier, men fordi vi utelukkende driver med garantier – med risikoanalyse og risikokontroll som kjernekompetanse – kan vi tilby både skreddersydde løsninger og smidigere behandling til konkurransedyktige priser.

Vi har som mål å tilby alle de ulike garantiene som det nordiske næringslivet har behov for. Hvis du har spesielle behov som ikke dekkes av de eksisterende produktene våre, prøver vi i fellesskap å finne en skreddersydd løsning.

Hos oss setter vi det langsiktige samarbeidet høyt, og sammen finner vi kvalitative og kostnadseffektive løsninger på garantibehovene dine, uansett om dere er en mindre lokal aktør eller et globalt børstnotert selskap. Hos oss er alle kunder like viktige, og du kan alltid forvente deg best mulig service.

Det er mange grunner til å velge Nordic Guarantee som samarbeidspartner når det gjelder garantier. La oss nevne noen:

  • Med kontorer i Kista (Stockholm), Malmö, København, Oslo og Helsinki kan vi tilby lokal service i hvert enkelt land, og har dere virksomhet i flere nordiske land, kan vi støtte dere på hvert enkelt marked.
  • Vi har røtter tilbake til begynnelsen av 1990-talet, så vi kan dette med garantier!
  • Vi tilbyr rask, effektiv og pålitelig service.
  • Hos oss finner dere et av de største teamene av garantieksperter på det nordiske markedet – vi har erfaringen og kompetansen dere trenger.
  • Vi har effektive systemer for bestilling av garantier og oppfølging av tidligere utstedte garantier. Det gir effektiv administrasjon.

Vårt fundament – lang erfaring med garantier og inngående forståelse av de spesifikke behovene i ulike bransjer – tar oss langt. Men like viktig er det at vi alltid forsøker å gå den ekstra milen, har tro på nye fremgangsmåter og møter deg som kunde ut fra din situasjon og på dine premisser.

Vi kan love høyt servicenivå og stort engasjement for å gi deg den beste løsningen på garantibehovene dine! Kontakt oss i dag!

Velkommen til Nordic Guarantee!

Vil du vite mer om garantiene våre?