Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

ERIK LJUNGREN UTNEVNT TIL ADMINISTRERENDE DIREKTØR I NORDIC GUARANTEE

Styret i Nordic Guarantee har utnevnt Erik Ljungren til ny administrerende direktør for Nordic Guarantee.

Erik Ljungren har vært i Nordic Guarantee i 12 år og innehatt stillingene Chief Risk Officer og Chief Operating Officer.

Donny Gouveia, som har vært administrerende direktør de siste 3 årene, har blitt utnevnt til administrerende direktør i Insurety International Surety Alliance. Han vil ha det overordnede ansvaret for å utvikle den globale strategien for Insurity. Insurity består av Nordic Guarantee (Norden) Lombard Insurance (Sør-Afrika) og Assetinsure (Australia).

”På vegne av styret vil jeg takke Donny for hans utmerkede arbeid der han sammen med teamet har tatt Nordic Guarantee til et nytt nivå. Vi har utvidet vårt geografiske omfang, lansert nye produkter, redusert krav, og i en veldig utfordrende periode med Covid-19 klart å levere et imponerende resultat for 2020”, sier Peter Lindblad, styreleder.

Peter Lindblad fortsetter: «Med utnevnelsen av Erik Ljungren, med sin lange erfaring fra ulike seniorroller i Nordic Guarantee, er vi overbevist om at han vil lykkes med å fortsette utviklingen av selskapet, og bygge en solid og bærekraftig virksomhet fremover»

Kort om Nordic Guarantee
Nordic Guarantee er en av de største uavhengige utstedere av garantier i Norden. Vi tilbyr garantier på en rask og effektiv måte til en konkurransedyktig pris. Vi er 40 ansatte med kontorer i Stockholm, Malmø, Helsinki, København og Oslo.

Pressekontakter
Erik Ljungren, Administrerende Direktør, +46 765 27 65 05, e-post erik.ljungren@nordg.com Michael Gantén, Markedssjef, +46 765 27 65 17, e-post michael.ganten@nordg.com