Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Nordic Guarantee utvider sin virksomhet

Nordic Guarantee er forsikringsselskapet til AutoProtect sin virksomhet i Irland, der AutoProtect, gjennom sitt mellomledd i Polen, vil fungere som agent for Nordic Guarantee.

AutoProtect Group er en finansiell tjenestevirksomhet som tilbyr forsikringsprodukter og forhandlergarantier til bilprodusenter og forhandlere av alle typer og størrelser over hele Storbritannia og  Europa.

«AutoProtect er en sterkt merkevare med en lang og solid historie i den europeiske bilforsikringsbransjen, og vi er glade for muligheten til å jobbe sammen med AutoProtect som tilbyr førsteklasses bilforsikring i Irland.» sier Donny Gouveia, administrerende direktør i Nordic Guarantee.

Donny Gouveia fortsetter» Med denne nye virksomheten fortsetter vi å utvide vårt produkttilbud, og det tar oss inn i nye geografiske områder, som er i tråd med vår forretningsplan for selskapet»

Kort om nordisk garanti:

Nordic Guarantee er en av de største uavhengige utstedere av kontraktsgarantier i Norden. Vi tilbyr garantier på en effektiv måte til en konkurransedyktig pris. Vi  er  40 ansatte med kontorer i Stockholm, Malmö, Helsinki, København og Oslo.

Pressekontakter:
Donny Gouveia,  Adm.dir,  +46 72-402 17 77,  e-post donny.gouveia@nordg.com
Michael Gantén, Markedssjef, +46 765-27 65 17, e-post michael.ganten@nordg.com